Full Speed – Hoekpolder (verslag).

Het werd volgens mij, de slechtste wedstrijd tot nog toe van Full Speed. In ieder geval de 1e helft was dramatisch.
Toch kwam Full Speed redelijk uit de startblokken. Er was een basisplaats voor Samet Mermer, een A-junior. Had al vaker reserve gezeten en was 2 keer ingevallen. Nu startte hij dus in de basis en bekroonde zijn debuut al in de 4e minuut met een doelpunt. Goed werk van Omar Ouled Haddou op links, een passje op Frank van der Zwan en deze stelde Samet in staat de score te openen. Eigenlijk was dit het enige hoogtepunt in de 1e helft van Full Speed.
Van alles ging er mis en maar weinig goed. Zo tikte in de 8e minuut Glen van Eden de spits van Hoekpolder, Bradley Meijer, aan. Deze ging onderuit en dat ook nog binnen de beruchte 16 meter. Een penalty dus en dezelfde Bradley Meijer schoot Hoekpolder naar 1-1.
Diezelfde Bradley Meijer kwam in de 31e minuut van linksaf naar binnen en haalde uit. De bal belandde in de kruising en bleek dus onhoudbaar voor Oscar Jiminez, de Full Speed doelman. 1-2 dus en Full Speed ging moeizaam naar de rust.
Na rust werd werd er niet heel veel beter gevoetbald, maar wel erg hard gewerkt. Dat kreeg dan ook resultaat. Wederom Frank van der Zwan had een goede actie en legde precies op tijd de bal af op Tomas Sihombing. Sihombing liet de Hoekpolder keeper kansloos en een gelijke stand was er in de 63e minuut. Met nog een klein half uur voor de boeg zette Full Speed alles op alles voor de winst en die kwam er ook. Zij het iets gelukkig. In de 71e minuut kreeg Full Speed weer eens een vrije trap. Brian Schalker zette zich achter de balk en zijn schot ging via de muur, hoog het doel in van Hoekpolder (3-2). Full Speed stond eindelijk weer voor. Het schiep zich nog wel wat kansen, maar deze werden gemist. Ook Hoekpolder kreeg nog een keer een goede mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, maar het schot ging voorlangs. Het bleef dus bij 3-2 en zo gaat Full Speed toch nog met een goed gevoel de winterstop in.
25 januari 2015 is weer de eerstvolgende wedstrijd: Oliveo-Full Speed. Tot dan.