Hoekpolder – Full Speed (verslag)

Hoekpolder-Full Speed leverde vandaag geen hoogstaande wedstrijd op. Full Speed was duidelijk de betere en Hoekpolder wilde wel, maar kon niet. Althans zo leek het van de zijkant. De score was in ieder geval duidelijk in het voordeel van Full Speed.

Eerst was er 1 minuut stilte (nou ja, op iemand van Hoekpolder na dan), in verband met het overlijden van Arie de Groot, al 68 jaar lid van Full Speed en ere-lid.

Daarna was het aanvang wedstrijd en had er al snel een rode kaart kunnen vallen. De scheidsrechter hield echter vandaag zijn kaarten op zak.

Full Speed zette de toon en had duidelijk de overhand in die eerste helft. Af en toe toch wel aardig combinerend zocht het de aanval. Helaas strandde het vaak zo rond de 16- of de 5-meter lijn.

Toch slaagde Frank van der Zwan erin de Hoekpolder-verdediging te verschalken. Na een pass van Omar Ouled Haddou passeerde hij eerst de keeper en hierna 2 verdedigers en schoot de bal tegen de touwen (0-1). Hier bleef het bij in die eerste helft, ondanks dat er meer aardige kansen waren voor Full Speed.

In de tweede helft begon Hoekpolder wat aanvallender en zette wat meer druk op de Full Speed verdediging. Het stond achterin bij Full Speed weer goed en dus bleef het hier bij.
In de 70e minuut passte Danny Hoogendoorn op Omar Ouled Haddou. Die ging er vandoor, passeerde de keeper en een paar spelers van Hoekpolder en schoot vervolgens de 0-2 op het scorebord.
Een leuke combinatie tussen Omar Ouled Haddou en Tomas Sihombing bracht de bal uiteindelijk via Omar Ouled Haddou bij Frank van der Zwan. Van der Zwan koos een hoek uit en de eindstand van 0-3 stond hierna vast. Er kwam geen verandering meer.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Wippolder. Erg belangrijk voor de strijd bovenin.