Full Speed – O.D.B. (verslag).

Full Speed had vandaag een “makkie” tegen O.D.B.. Dat bleek al redelijk snel in de wedstrijd. De eerste kans was er al binnen de eerste minuut en de kansen zetten zich voort. Soms leuk combinerend wist Full Speed de overhand te nemen en zocht het zich een weg naar het ODB-doel. Snel in de wedstrijd echter al een tegenvaller. Michel Meulenberg moest na 10 minuten al naar de kant met een hamstringblessure.

Even later, na 14 minuten, lag de bal in het ODB-doel. Glen van Eden kreeg de bal aangespeeld, nam een run en schoot hard in de kruising (1-0).

De 2-0 liet even op zich wachten, ook al kreeg Full Speed de nodige kansen. Frank van der Zwan, vaak weer ongrijpbaar vandaag, werd onderuit gehaald binnen de 16 meter en Danny Hoogendoorn tekende met de penalty voor die 2-0.

Hierna gaf de scheidsrechter, de heer R.C. de Bruijn aan dat hij problemen had met zijn kuit. Hij had vermoedelijk een spierscheuring. Na in de kleedkamer getaped te zijn, hervatte de scheidsrechter de wedstrijd.

Voor rust werd het ook nog 3-0. Tim Bosselaar was de maker, op aangeven van Frank van der Zwan.

Hierna ving de rust aan en gaf de scheidsrechter te kennen niet verder te kunnen spelen.

De wedstrijd ging verder onder leiding van de heer J. Selderijk. Hij kon nog aardig gaan schrijven deze 2e helft. Nog 5 doelpunten en een rode kaart volgden.

Eerst, in de 59e minuut scoorde Frank van der Zwan de 4-0. Daarna volgden 2 doelpunten in 1 minuut. Eerst een foutje van de keeper, waarna de 4-1 op het scorebord stond, direct gevolgd door de 5-1 van Omar Ouled Haddou. Daarna volgden nog 2 doelpunten van Frank van der Zwan, die er dus uiteindelijk 3 scoorde. Een speler van ODB werd nog in de slotfase met direct rood van het veld gestuurd, na een charge op Omar Ouled Haddou. De eindstand werd dus 7-1. En dus blijft Full Speed in de race, zeker ook gezien wat andere uitslagen.

Volgende week speelt Full Speed de uitwedstrijd bij Hoekpolder in Rijswijk. U komt toch zeker ook weer kijken?