Erasmus – Full Speed (verslag).

Erasmus-Full Speed beloofde wat. Erasmus was in de thuiswedstrijd van Full Speed een stugge ploeg. Lekker combinerend. Het werd toen 0-0. Erasmus had ook gewonnen van Laakkwartier en dus waarschuwde trainer Henk Baggerman de spelers om deze wedstrijd niet te licht op te vatten.
En het moet gezegd: dat deden ” onze jongens ” niet. Bij vlagen erg goed spel leverde fraaie combinaties en dito doelpunten op.
Al in de 11e minuut was het prijs. Na het doorkoppen van een hoge bal door Frank van der Zwan liep Omar Ouled Haddou met de bal goed door en koos voor de verre hoek. De keeper van Erasmus was kansloos en de 0-1 was een feit. In de 19e minuut was het weer raak. Dit keer een bal van Danny Hogendoorn op Frank van der Z~wan. Diens voorzet (op Omar Ouled Haddou) werd door een verdediger van Erasmus in eigen doel gewerkt, nog voor Omar aan de bal kon komen (0-2). In de 26e minuut schoot Omar Ouled Haddou een voorzet van links van Frank van der Zwan ineens op het Erasmus doel. De paal hield een schitterend doelpunt tegen.
Toch werd het even later wel 0-3.Omar Ouled Haddou ging er weer eens vandoor en gaf de bal aan de volledig vrijgelopen Samet Mermer. Deze passeerde de Erasmus-goalie met een fraai schot. Voor rust werd het zelfs nog 0-4. Een leep balletje van Frank van der Zwan op Omar Ouled Haddou en een schitterend schot, dat via de binnenkant van de paal nu wel binnenging.
Een erg rustige rust was het gevolg.
In de tweede helft kwam Erasmus even terug. In de 60e minuut werd een vrije trap van Erasmus door onze muur van richting veranderd en dat liet Oscar Jiminez kansloos (1-4). Hierna redde Tomas Sihombing nog een bal van de lijn en miste men bij Erasmus een grote kans. Daarna was het weer Full Speed dat de kansen kreeg. In de 68e minuut een vrije trap van Rick de Vroom. Tim Bosselaar was er als de kippen bij om de keeper van Erasmus te verschalken (1-5). Een passeeractie van Omar Ouled Haddou en een bal die af werd gelegd op Samet Mermer betekende 1-6. Het slotakkoord was voor Erasmus. Het scoorde in de 90e minuut de 2-6, waarna scheidsrechter J. de Wit voor einde wedstrijd blies.
Een prima wedstrijd van Full Speed. Hardwerkend, iets voor elkaar over hebben en lekker vlot combinerend. Het was vandaag een genot om naar te kijken. De overige foto’s zijn weer te bekijken op www.hdew.nl
Dinsdagavond is er de Haaglandencup. Full Speed speelt dan uit bij en tegen Monster.
Volgende week zondag wederom een uitwedstrijd. Dan bij Oranjeplein / Postduiven. Komt u dan ook weer kijken?
Voor de foto’s kunt u ook HIERklikken.