S.E.P. – Full Speed (verslag).

Vooraf had je niet kunnen denken dat de wedstrijd S.E.P. – Full Speed eigenlijk na 15 minuten al gespeeld was.
Na de 0-1 door Omar Ouled Haddou werd het eigenlijk geen wedstrijd meer. S.E.P. probeerde wel, maar kon niet met de druk van Full Speed omgaan. Tel daarbij de klasse van enkele Full Speed spelers op en je wist na die 0-1 dat Full Speed vandaag waarschijnlijk wel een overwinning zou kunnen bijschrijven.
Dat werd verderop in die 1e helft bevestigd. In de 32e minuut scoorde Ilja van Dam de 0-2. Een verre uitttrap van doelman Marc Schouten bereikte Omar Ouled Haddou. Hij legde af op Ilja van Dam en de 0-2 was een feit. Nog voor rust werd het 0-3. Na enkel passeracties werd de bal afgegeven aan Glen van Eden. Hij maakte middels een onbedoelde panna de 0-3.
Na rust speelde S.E.P. met de wind in de rug. Full Speed liet zich na rust even terugzakken, wat leidde tot enkele kleine kansjes voor S.E.P..
In de 49e minuut was het helemaal over, toen Michel Meulenberg op een voorzet van Omar Ouled Haddou de 0-4 maakte. Omar Ouled Haddou maakte zelf de 0-5.
Vlak hierop kwam S.E.P. met 10 man te staan, toen Mike Schilperoort zijn 2e geel ontving.
Na een fout in de verdediging (op het middenveld) maakte Pim Hoornweg nog wel de 1-5, maar Patrick van Leeuwen zette in de 75e minuut de einduitslag op het bord: 1-6.
Vandaag weer eens een teamprestatie gezien. Net eigenlijk als vorige week in de 2e helft. Men werkt voor elkaar en gunt elkaar de bal (en het doelpunt). Wanneer Full Speed 1 dit weet vol te houden, is het moeilijk af te stoppen.
Full Speed staat nu 3e, op 2 punten van de nummer 1, Laakkwartier. WIK staat 2e en volgende week is het: Full Speed-WIK. Dat wordt spannend!
Voor de foto’s van vandaag klik je hier.