Gala-avond van DSV Full Speed (verslag).

Zaterdag 13 juni 2015 was er weer het jaarlijkse Gala van Full Speed. Daar werden de topscoorders en beste spelers bekend gemaakt van alle seniorenelftallen en de Meisjes en de A-1.
Bij de Meisjes werd topscoorder: Marissa Muilman en speelster van het jaar werd: Demi Rust.
Bij de A-1 werd topscoorder: Donny Ros en Jordi Vermeulen werd speler van het jaar.
Bij het 8e werd Bart Overrink de topscoorder en Nico Nederpel speler van het jaar.
Bij het 7e werd Andy van der Hoeven de topscoorder en Max Stigter werd speler van het jaar
Bij het 6e werd Rick van der Valk de topscoorder, maar werd de prijs opgehaald door zijn vader Paul van der Valk. Beste speler werd hier Daan Volders.
Van het 5e elftal werd Dennis Vos topscoorder en Thomas de Vos werd speler van het jaar.
Bij het 4e gingen de prijzen naar Rink van der Velden (topscoorder) en Roy Bekenes (speler van het jaar.
Bij het 3e scoorde Ralf Visser het meest en was Wouter van Mechelen de speler van het jaar.
Bij het 2e waren er 3 spelers met een gelijk aantal doelpunten. Keesy Main, Maarten Plomp en Willem Eilander. Keesy Main speelde echter de minste wedstrijden en werd dus topscoorder. Keeper Kiem Dao werd speler van het jaar.
Bij het 1e ging de prijs van topscoorder naar Omar Ouled Haddou en als beste speler werden genomineerd: Tomas Sihombing, Rick de Vroom en Oscar Jiminez. Uiteindelijk werd Rick de Vroom verkozen tot beste speler van Full Speed 1.

De Richard van Vondelen wisselbokaal werd op het laatst een tweestrijd, waaruit toch Jeffrey Seldenrijk als winnaar uit de bus kwam. Hij werd dus (voor de 4e keer) winnaar van de zo felbegeerde Richard van Vondelen wisselnbokaal.
In zijn dankwoord bedankte Jeffrey de familie van Vondelen die, traditiegetrouw de beker uitreikte en zei tevens: “Dit is de mooiste prijs die je bij Full Speed kunt winnen!”. Hier sluit ik mij graag bij aan.

Hierna werd er ook nog afscheid genomen van een aantal vrijwilligers en een trainer: Erik de Vos (grensrechter 2) en Richard van der Zwan (leider 2) en Leon Vermeulen (leider 1) ontvingen bloemen als dank voor hun werk.
Ook waren er nog bloemen en een dankwoord voor Marcel Jongeleen, de trainer van het 2e elftal.