Full Speed – W.I.K. (verslag).

De eerste helft van Full Speed – W.I.K. was niet om aan te gluren. Erg slecht. Behalve een paar aardige kansen in de beginfase, deed Full Speed geen goede zaken. Overigens begon Full Speed “licht gehandicapt” aan deze wedstrijd. Geblesseerd waren, behalve de bekende gevallen: Pierre van Zadelhoff, Omar Ouled Haddou en Glen van Eden. Vanmorgen bleek ook dat trainer Henk Baggerman om privé-redenen zou afhaken voor vandaag. Na 5 minuten wedstrijd kwam daar nog een blessure bij. Jordi van Dorp verstapte zich lelijk en kon direct door naar het Reinier de Graaf. Hij kwam later terug met mogelijk een meniscus-probleem. Maar goed, terug naar de wedstrijd. Die eerste helft werd afgesloten met een offensief van W.I.K..Een grote kans en een schot op de paal. Hiermee werd de 1e helft afgesloten.
In de tweede helft leek het er niet veel beter op te gaan. Het duurde uiteindelijk tot het laatste kwart, dat Full Speed meer vaart in het spel bracht. Een scrimmage voor het doel en een omgeduwde Leon Bekenes betekende een penalty, Danny Hoogendoorn kweet zich goed van deze taak (1-0).
Enkele minuten later was het weer raak. Een diepe bal en de bal werd door Frank van der Zwan afgelegd op Ilja van Dam./ Hij tikte de 2-0 binnen. Michel Meulenberg werkte weer enorm hard en blokkeerde in aanvallend opzicht een bal. Hij kon hierdoor direct alleen op de W.I.K. doelman af en besloot van afstand de 3-0 in te schieten,. De gebroeders Van Dam vierden uiteindelijk het laatste feestje vlak voor tijd. Ilja van Dam nam een vrije trap en legde die perfect op het hoofd van broer Erik van Dam. Hij kopte prima tegendraads in en dat betekende 4-0. Bij W.I.K. vielen er enkele gele kaarten en een direct rode. Die laatste was vermoedelijk voor commentaar op de leiding.
Voor de foto’s van vandaag mag u weer hier klikken.