Full Speed – VCS (verslag).

Zondagmiddag speelde Full Speed thuis tegen VCS. Bij winst zou Full Speed periodekampioen zijn. Full Speed had de uitwedstrijd, in oktober 2014, met 7-4 verloren. Er was dus nog iets goed te maken.
Na een iets gespannen begin van Full Speed, begon het na het eerste kwartier beter te lopen. In deze eerste helft bleek vooral Frank van der Zwan een enorme lastpost te zijn voor de defensie van VCS. Keer op keer maakte hij het hen zo lastig dat er diverse overtredingen nodig waren om hem de bal te ontfutselen. In de 29e minuut gebeurde dit onrechtmatig en binnen de 16 meter. Er volgde dus een penalty en deze werd door Danny Hoogendoorn benut. De 1-0 werkte bevrijdend voor Full Speed. Het begon beter en beter te lopen. In de 37e minuut volgde er weer een vrije trap. Robert van der Zwan zette zich achter de bal en legde de bal klaar op het hoofd van de vrijgelopen Rick de Vroom. De Vroom kopte de bal voorbij de VCS-goalie (2-0). Vlak voor rust gooide Glen van Eden, na een combinatie met Frank van der Zwan de wedstrijd op slot. Hij schoot van afstand de 3-0 tegen de touwen. Ondertussen had een speler van VCS rood gekregen. Hij had de doorgebroken Frank van der Zwan gevloerd en dus kon de scheidsrechter niets anders doen. Na rust geloofde Full Speed het wel. VCS had tot nog toe geen enkele kans gekregen. VCS mocht even komen. Tot kansen leidde dit echter niet. Verderop in die tweede helft kwam Full Speed weer meer naar voren en dat leverde een puntertje op van Samet Mermer (4-0) en de 5-0 kwam van Michel Meulenberg, die een voorzet van Brian Schalker intikte.
Nadat het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter had geklonken kon er een klein feestje beginnen. Full Speed is winnaar van de 2e periode.
Voor de foto’s klikt u HIER.