Full Speed – Stompwijk

Vandaag op moederdag de laatste reguliere competitiewedstrijden van ons 1e en 2e elftal. Full Speed 2 won redelijk gemakkelijk van ODB (4-0) en gaat zich nu opmaken voor de nacompetitie. Ons 1e elftal sloot thuis af tegen Stompwijk’92.
Uit werd met 2-1 verloren, dus wilde Full Speed wel voor een revanche gaan. Bovendien kon Full Speed nog een plaatsje stijgen op de ranglijst. 7e worden (in het linkerrijtje dus) is altijd nog leuker dan 8e, toch?
Vanaf het begin van de wedstrijd liet Full Speed duidelijk zien te willen vandaag en al in de 2e minuut had dat resultaat. Glen van Eden schoot de bal naar de diepgaande Omar Ouled Haddou. Deze kon niet meer ingehaald worden op snelheid en Omar scoorde beheerst de 1-0.
In de 11e minuut was het weer raak. Omar Ouled Haddou verzilverde een penalty, die Full Sped terecht kreeg. Tim Bosselaar werd door de aanstormende keeper van Stompwijk onderuit gemoffeld en dus terecht een penalty (2-0).
Omar Ouled Haddou zorgde na een goede voorzet van Ronald Besse voor de 3-0 en maakte zo zijn hattrick compleet in de 17e minuut.
Nog voor rust tekende Tim Bosselaar na een aanval over meerdere schijven met een prima schuiver voor de 4-0 en de wedstrijd leek beslist.
Stompwijk deed nog voor rust iets terug. Ook zij kregen een penalty, nadat de spits van achter licht werd aangetikt tijdens een aanval. De penalty werd dus benut en ging de rust in met een stand van 4-1.
Na rust begin Full Speed, ondanks waarschuwingen vooraf, toch wat minder geconcentreerd. De 4-2 lag na 55 minuten achter Full Speed doelman Mark Schouten.
Nadat Frank van der Zwan met een punter voor 5-2 zorgde, werd de rust binnen het team weer hersteld. Glen van Eden scoorde met een fraai schot de 6-2 en de wedstrijd leek op slot te zitten.
Toch kwam Stompwijk nog terug.
Het werd 6-3 via een boogbal en ook nog 6-4 3 minuten voor tijd.
In de voorlaatste minuut werd Danny Hoogendoorn door de keeper van Stompwijk vastgehouden, waardoor er nog een penalty werd gegeven. Omar Ouled Haddou benutte ook deze en de eindstand werd dan ook 7-4.
Full Speed dus 7e en nu uitgespeeld.
Nu wacht de nacompetitie van het 2e elftal. Vermoedelijk is CVV de Zwervers uit Capelle aan den IJssel de 1e tegenstander.