Full Speed – S.E.P. (verslag).

Het was vandaag weer zo’n dag. Het lukte niet bij Full Speed. Geen pass kwam aan. Een 2e bal? Niet gehad. Een goede voorzet? Niet gezien. Een uitgespeelde kans? Ja, in het begin van de wedstrijd een paar kansjes, verder niet. En wat kon SEP? SEP is kwalitatief wel minder, maar liet vooral strijdlust zien. En (sportieve) agressiviteit. Zij streden om elke bal. En dus….. dolf Full Speed het onderspit vandaag.
Full Speed begon als 2e op de ranglijst aan deze wedstrijd. Dat liet men echter op het veld niet tot uiting komen. Zoals geschreven: geen pass kwam aan. Er zat altijd wel een SEP-er tussen. In het begin van de wedstrijd kreeg Full Speed wel een paar kansen, maar scoorde niet. SEP werkte zoals geschreven erg hard, maar kreeg eigenlijk geen uitgespeelde kans. Kortom: de 0-0 ruststand was terecht.
In de 2e helft bleef Frank van der Zwan bij Full Speed geblesseerd in de kleedkamer. Willem Eilander was zijn vervanger. In die 2e helft ging het maar niet beter met Full Speed. En SEP? SEP bleef hard werken en kreeg gaandeweg de 2e helft wat overwicht. In de 65e minuut werd een voorzet van rechts door Pim Hoornweg goed ingekopt. Full Speed keeper Oscar Jiminez was kansloos.
In de 86e minuut viel de wedstrijd definitief in het slot. Terence van Koppen schoot bij een uitbraak van SEP de bal langs de uitkomende Oscar Jiminez en tekende zo de 0-2 aan. Full Speed was niet bij machte hier nog iets tegen te doen. Het bleef dus bij 0-2.
Volgende week een nieuwe kans. Uit bij WIK zal de winst behaald moeten worden, wil Full Speed nog kans maken op de 2e periode titel.