Full Speed – Erasmus (verslag).

Tja, na de vorige wedstrijd (7-4 verlies bij VCS) had Full Speed wel iets goed te maken, zo hoopte althans onze voorzitter in zijn vooruitblik op de wedstrijd Full Speed – Erasmus. Hij schreef verder dat het hem voor het eerst in zijn tijdperk als voorzitter op was gevallen dat een aantal van onze supporters vroegtijdig waren weggegaan. Hij hoopte dus op sportieve revanche vandaag. Onze spelers en begeleiding wilden dit ook, dus….
Overigens speelde Full Speed vandaag weer zonder een aantal “vaste krachten”. Robin Staakman was vorige week uitgevallen en nog niet fit. Daar kwamen afgelopen dinsdag 2 nieuwe gevallen bij: Patrick van Leeuwen en Tim Bosselaar raakten geblesseerd. Beiden waren niet op tijd fit voor deze wedstrijd. Ook werd er iets meer duidelijk omtrent de blessure van Jordi van Dorp. Hij zal geruime tijd geblesseerd blijven. Naast een beschadigde meniscus is ook een kruisband kapot. Voor alle geblesseerden: sterkte en beterschap.
Dan naar de wedstrijd van vandaag. De eerste helft speelde Full Speed redelijk voetbal. Af en toe leuke combinaties. En Full Speed kreeg kansen. Echter aanvallers (en middenvelders) misten scherpte. Net niet was het devies bij de doelpogingen. Ook Erasmus kreeg wat kansjes, maar een doelpunt kwam er dus niet die eerste helft.
In de 2e helft begon Full Speed wat minder fel. Dat gaf Erasmus de kans om uit te vallen. Erasmus werd gevaarlijker en creëerde enkele knappe kansen. Gaandeweg die 2e helft kwam Full Speed weer wat op stoom en het spel golfde, vooral tegen het einde, op en neer. Beide ploegen kregen zo nog wat kansen, maar ook Erasmus lukte het niet te scoren vandaag. Het bleef dus bij 0-0.
Erasmus en Full Speed blijven dus samen op 9 punten. Full Speed stat op doelsaldo 4e en Erasmus 6e. Laakkwartier stat nog 1e, 7 punten meer dan Full Speed. 2e staat De Ster en 3e Graaf Willem II/VAc.
Volgende week is Full Speed 1 vrij.
Voor de foto’s van vandaag kunt u weer hier klikken.